Slice ry
Seura tarjoaa lapsille ja nuorille, sekä aikuisille mahdollisuutta päästä kokeilemaan eri lajeja mahdollisimman laajasti yli lajirajojen. Slice ry:n toiminta keskittyy ensimmäisellä toimintakaudella mailapeleihin. Tulossa on myös lisää lajeja, jonka mahdollistaa yhteistyö jo paikallisesti toimivien lajitoimijoiden kanssa. Tällä hetkellä yhteistyöseurojamme ovat:
Mikkelin Palloseura ry (Pöytätennis), Lob-82 (Sulkapalloseura), Mikkelin Squash (Squash), Hatsina (Salibandy),
ESli (Etelä-Savon liikunta).

Pyrimme rakentamaan verkoston paikallisten lajitoimijoiden välillä. Tarkoituksena on ohjata lapsia kokeilemaan uusia lajeja. Seuran tavoitteena on tarjota jäsenistölle elämyksiä liikunnan parissa, hyviä etuja yhteistyökumppaneiden avulla sekä tarjota mahdollisimman laadukasta harraste-, kunto-, kilpavalmennusta.

Teemme yhteistyötä paikallisten yhdistysten, järjestöjen ja lajiliittojen kanssa. Lisäksi pyrimme laajentamaan lajiyhteistyöverkostoamme ja neuvottelemme jatkuvasti uusien urheiluseurojen ja tahojen kanssa. Jos toimit paikallisessa urheiluseurassa tai yhdistyksessä ja on kiinnostusta yhteistyöhön ota yhteyttä!
Slice ry elokuussa 2016 perustettu monilajiseura joka tarjoaa matalankynnyksen valmennustoimintaa kaikenikäisille ja tasoisille harrastajille, liikuntataustasta riippumatta.
Slice ry monipuolisuutta kuvaa myös se että harrastajamme voivat edustaa seuraamme ja kilpailla alla olevien lajiliittojen kilpailuissa.

2016
- Suomen Tennisliitto
- ESli Etelä-Savon liikunta

2017 (aikana liittyminen)
- Suomen Racketlonliitto
- Suomen Sulkapalloliitto
- Suomen Squashliitto
- Suomen Pöytätennisliitto